Miten saan koirani tulemaan luokseni joka kerta?


Tarvitset kannustimen kannustaaksesi koiraasi tulemaan takaisin – todella maukasta herkkua tai hauskaa peliä lelun kanssa. Näytä koirallesi lelu tai ruoka. Juokse pari askelta karkuun ja soita sitten koirasi nimellä ja sano ”tule” ystävällisellä, jännittävällä äänellä – alas laskeutuminen voi myös kannustaa koiraa tulemaan takaisin. Käytä samaa sanaa kutsuaksesi koiraasi joka kerta. Koirasi oppii tulemaan, kun kutsut sitä, jos käytät aina samaa sanaa, kuten ”Tule” tai koirasi nimeä. Kun koirasi oppii tulemaan, anna sille herkkua ja ylennä sitä kehuilla ja lemmikeillä, kun se vastaa kutsuusi. Voit aloittaa kutsumalla koiran, kun se on lähelläsi.

Kuinka saan koirani tulemaan luokseni?

Sinun on yritettävä olla ”paras, mielenkiintoisin ihminen koko maailman historiassa” joka kerta, kun kutsut koirasi mukaan. Muista myös, ettet koskaan nuhtele koiraasi sen jälkeen, kun olet pyytänyt sitä tulemaan luoksesi!

Miten saan koirani antamaan minun viedä hänet ulos?

Pidä asteittain etäisyyttä koiraasi, kunnes lopulta voit kutsua koirasi puutarhaan ja sieltä ulos tai huoneesta toiseen. Pyydä ystävää tai kumppania auttamaan vuorotellen pitämään hellästi kiinni koirasi kaulapantasta, kun toinen kävelee jonkin matkan päässä ja kutsuu sitten koiran luokseen.

Miten saan koirani käymään ulkona useammin?

Muista palkita heidät, kun he tulevat luoksesi. Kun sinusta tuntuu, että koirasi hallitsee tule-komennon sisätiloissa, on aika mennä ulos. Voit aloittaa takapihaltasi ja siirtyä sitten puistoon harjoittelemalla yhä useammilla etäisyyksillä ja yhä useammilla häiriötekijöillä.

Miten saan koirani tulemaan ulos puutarhasta?

Kun koirasi tulee luoksesi, pidä hellästi kiinni sen kaulapantasta ja joko syötä sitä herkkua tai anna heidän leikkiä lelulla. Vähitellenlisää etäisyyttä koiraasi, kunnes lopulta voit kutsua koirasi puutarhaan ja sieltä ulos tai huoneesta toiseen. Kysy ystävältä tai kumppanilta…

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: