Onko sokean koiran pitäminen julmaa?


Yksinkertainen vastaus on ei. Eläinlääkärit kertovat meille, että koirat sopeutuvat erittäin hyvin näkönsä menettämiseen. Sokeiden koirien omistajat kertovat sinulle saman asian. He voivat silti nauttia paljon ruoasta, kävelystä, peleistä, tutkimisesta ja löhöilystä kuten aina.

Onko reilua pitää sokeaa koiraa?

Sokea lemmikki voi jatkaa kaikin tavoin ensisijaisessa roolissaan rakastavana seuralaisena. On tärkeää tunnustaa, että vaikka näkö on tärkeä koirille ja kissoille, heillä on monia muita aisteja, jotka auttavat heitä sopeutumaan tämän aistin menettämiseen.

Onko sokean koiran kukistaminen julmaa?

Vain siksi, että koirasi on sokeutunut ja ikääntynyt, ei tarkoita, että hänet pitäisi tyrmätä. Yllättäen jotkut ihmiset ajattelevat, että sokean koiran pitäminen on julmaa, mutta se ei voisi olla kauempana totuudesta. Koirilla ei ole läheskään yhtä hyvää näköä kuin ihmisillä yleensä, joten sokeus ei todellakaan vaikuta heihin liikaa.

Tulevatko koirat surullisiksi, kun ne sokeutuvat?

Jotkut koirat voivat vetäytyä tai masentua, kun ne sokeutuvat ensimmäisen kerran, erityisesti äkillisen sokeuden yhteydessä. Yritä pitää heidän rutiininsa mahdollisimman normaalina. Jos he rakastivat aamukävelyään, jatka niitä.

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: